Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Депутатът от Воля Пламен Христов разкри в сутрешния блок,

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgДепутатът от Воля Пламен Христов разкри в сутрешния блок,
Коментари Харесай

Депутат от Воля: БСП ни казаха, че нито едно правителство не може да напълни Студена. ГЕРБ се подигра на народа с назначението на ревизор за екоминистър

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Депутатът от Воля Пламен Христов разкри в утринния блок, че в партията не престават да умуват дали ще поддържат или не идния избор на съмнение към държавното управление.

``
реклама

" Решението на Воля дали да бъде " за " или " срещу " вота ще зависи напълно от това дали Българска социалистическа партия или ГЕРБ ще съумеят да предложат съответни ограничения за застраховане на естествените условия на живот на жителите на Перник до момента в който се излезе от рецесията. Ние не преглеждаме вота толкоз като политически акт, колкото като инструмент да успеем по някаъв метод да подсигурим естествените условия за живот на перничани. Защото ние би трябвало да си отговорим на някоко въпроса преди да вършим каквото и да е деяние, каквото и решение да вземем. Питахме Българска социалистическа партия - в случай че вотът успее и държавното управление бъде свалено вие подготвени ли сте да доизкарате мандата, и какви са ограниченията, които вие ще предложите за справяне с рецесията. На първия въпрос дадоха отговор: " Не, ние няма да поемем и да доизкараме мандата, отиваме на избори и длъжностен кабинет ". На втория ни въпрос споделиха: " Нито това, нито което и да е последващо държавно управление може да изпълни язовир Студена ". Така за нас стана ясно, че Българска социалистическа партия нямат никакво решение на казуса и второ за тях е самоцелно да смъкват държавното управление ", сподели Христов в сутрешввия блок на Българска национална телевизия.

" От другата страна, естествено, че когато едно правитество е довело тази рецесия, то е изчерпало безусловно всевъзможен заем на доверие и би трябвало да си отива. До момента дейностите, подхванати от ГЕРБ, е да назначан експерт-ревизор за министър на екологията и по този метод напълно цинично да се подиграят на българския народ, като за следващ път потвърдиха, че за тях е по-важно да угодят на съдружния си сътрудник Вътрешна македонска революционна организация и да ръководят страната на квотен принцип. Именно заради тази причина ние от Воля се противопоставихме и напуснахме залата. Така че при тази обстановка е мъчно да вземем решение. Предложението на кабинета да се отклони вода към Перник е някаква стъпка напред, макар че аз съм малко запазен към момента ", съобщи още депутатът.

" Трябва да се подходи практично, а не политически. Трябва да се гледа през очите на перничани. Като виждам, на ръководещите ще им стигнат гласовете на ГЕРБ, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и Атака за оцеляване. Ние постоянно сме съпротива. Казвали сме неведнъж, че в този кабинет няма да бъдем в ръководството ", приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР